delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

Livrarea produselor LENGE

Comenzile plasate pe site-ul lenge.eu sunt expediate prin curierat rapid (DPD, Urgent Cargus).

Livrarea este gratuită pentru comenzile cu valoare mai mare de 200 lei.

Taxă de livrare este de 18 lei pentru comenzile cu valoare mai mică de 200 lei.

Livrarea comenzilor se va realiza în 1-2 zile lucrătoare de la înregistrarea acestora pe site.

Procesarea comenzilor in perioada sarbatorilor

In perioada sărbătorilor de Paste, sau de iarna, intervalul maxim de timp necesar procesării unei comenzi este intre 48 – 72 ore lucrătoare.

Anularea comenzilor online se face prin trimiterea unei cereri de anulare la adresa vanzari@lenge.eu.

Returnarea produselor LENGE

Dacă un produs achiziționat nu vă mulțumește 100%, îl puteți returna în 30 de zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării.

Potrivit dispozițiilor OUG 34/2014 privind protecția consumatorului la încheierea si executarea contractelor la distanta : “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”.

Daca produsele nu vă convin sau nu sunteți mulțumit din diferite motive puteți sa le returnați in cele 30 zile calendaristice, fara sa fiți obligat sa ne justificați motivul returului. Contactați-ne prin e-mail la vanzari@lenge.eu.

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de către cumpărător. Acesta nu va plăti transportul in cazul in care primește un produs cu defect de fabricație sau un produs greșit, iar returul va fi organizat de către HISPATEXTIL SRL.

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificări fizice, tăieturi, urme de folosire excesiva si/sau intervenții neautorizate, etc. si nu mai pot fi aduse la starea de nou a produsului.

Coletele se trimit la adresa: Str. II. Rakoczi Ferenc nr. 169, Odorheiu Secuiesc, jud. Harghita.

In cazul in care nu doriți schimbarea produsului, ci este vorba despre un simplu retur, va vom înapoia contravaloarea produsului returnat prin transfer bancar in contul IBAN specificat de dvs. prin email la vanzari@lenge.eu. Perioada de rambursare a contravalorii produsului returnat se va face in maxim 14 zile calendaristice de când produsul returnat a ajuns la adresa specificata mai sus.

ATENȚIE! Nu primim colete returnate cu plata ramburs. Primim doar colete pentru schimb de produse sau retur a căror plata de transport a fost efectuata de expeditor (client).

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba