delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

Plata la livrare

Aceasta modalitate de plata permite achitarea comenzii in momentul livrarii.

Plata în numerar la primirea produselor implica un serviciu suplimentar efectuat de firma de curierat si se numeste RAMBURS.

Eliberarea chitantei se face de catre firma de curierat.

Card de credit

Plată online cu card bancar (Visa/Mastercard)

  • Simplu si rapid
  • În maximă siguranță
  • În deplin control

Daca ati ales metoda de plata ”CARD DE CREDIT”, după apăsarea butonului PLASEAZĂ COMANDA, veți fi redirecționat pe pagina securizată a procesatorului de plăți să vă plătiți comanda. Pentru asta este necesar sa completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră.

Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigura tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

“3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informație legata de cardul dumneavoastră nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăti, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

IMPORTANT DE STIUT!

Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba